Portretten

Hier vindt u alles over klei- en bronsportretten. Wilt u een portret van u zelf of van een dierbaar persoon, dan bent u aan het juiste adres bij Mezas! Hij gaat stapsgewijs te werk om zo een waarheidsgetrouw mogelijk beeld neer te zetten van het model. Voorbeeld: Klik hier.

Meest recente werk

L. Mungra

L. Mungra

Het beeld van L. Mungra staat in het naar hem vernoemd ziekenhuis Drs. L. Mungra Medisch Centrum in Nickerie, Suriname.    

Lees meer
Koning Willem Alexander

Koning Willem Alexander

Willem-Alexander Koning der Nederlanden Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg (Utrecht, 27 april 1967) is sinds 30 april 2013 koning der Nederlanden. Dit beeld staat in de hal van het Stadhuis...

Lees meer
Lionel Capriles

Lionel Capriles

Lionel Capriles Ook bekend als "Paps", oud directeur van Maduro & Curiel's Bank Curacao. Dit beeld staat in het nieuwe hoofdkantoor van Maduro & Curiel's Bank Curacao te Rooi Katootje Curacao, N.A.

Lees meer
Frater Radulphus

Frater Radulphus

  Frater Radulphus - stichter Radulphus college   Toen het oude bronzen beeld van Frater was gestolen uit de aula van het Radulphus college heeft men besloten Mezas een nieuw beeld in neolith (kunsthars) te laten maken.  

Lees meer
Luitenant-kolonel Karel de Wijk

Luitenant-kolonel Karel de Wijk

Luitenant-kolonel Karel de Wijk Wijlen Luitenant-kolonel Karel de Wijk mag gezien worden als dé grondlegger van de LO/Sport binnen de Koninklijke Landmacht. De onthulling van het beeld door de dochter en de zoon in de Bernard Kazerne te Amersfoort.

Lees meer
Baetsen

Baetsen

50-jarig jubileum geschenk door personeel aangeboden aan Thieu en Lies, de oprichters van Baetsen Transport B.V.

Lees meer
Albert E.J. Romijn

Albert E.J. Romijn

Albert E.J. Romijn Wijlen Albert E.J. Romijn general manager van Habitat hotel Bonaire. Dit beeld is geplaatst bij de nieuwe wing van het hotel: Albert Romijn Deluxe ocean front jr. suites.

Lees meer
Evert Piar

Evert Piar

Evert Piar - Maduro & Curiel's Bank Bonaire Evert Piar joined Maduro & Curiel's Bank (Bonaire) N.V. in July 1967, became the Manager in 1978 and has been the Managing Director since February 1990. He has been involved in the founding and growth of most of the...

Lees meer
Willem van Vliet

Willem van Vliet

Airbrush Artist Bijzonder detail in dit beeld is Willem zijn Airbrush ketting. Deze ketting draagt Willem altijd en moest dus ook in het beeld terugkomen.

Lees meer
Remco Campert

Remco Campert

Remco Wouter Campert is een Nederlands dichter en schrijver van verhalen en romans. Hij maakte deel uit van de literaire stroming de Vijftigers.

Lees meer
Helmin Wiels

Helmin Wiels

Helmin Wiels was een Curacaose politicus en leider van onafhankelijkheidspartij Pueblo Soberano.Bestreed corruptie en fraude op Curacao wat wellicht heeft geleid tot zijn moord op 5 mei 2013.

Lees meer